Viena stilingiausių Lietuvos dama tituluojama A. Valentaitė žinoma tapo, kuomet ištekėjo už verslininko Laimučio Pinkevičiaus ir ėmė lankytis rafinuotuose vakarėliuose.

Visgi, A. Valentaitė su vyru skirtingais keliais pasuko nepraėjus nė metams po vestuvių, tačiau tik „buvusia verslininko žmona“ jos toli gražu nepavadinsi.

Per pastaruosius kelerius metus A. Valentaitė debiutavo daugelyje amplua, moteriai teko vaidinti net Tado Vidmanto kurtoje juodo humoro komedijoje „Gautas iškvietimas“.

Pati stiliste dirbanti moteris puošė ne vieną žurnalo viršelį, o 2017-ųjų pavasario „Ikonoje“ pozavo be kelnaičių.

2013-ųjų rudenį A. Valentaitė savaitę viešėjo Los Andžele. Moterį pasisvečiuoti Amerikoje pakvietė modelių šou „Model Turned Superstar“ prodiuseris ir organizatorius, milijardierius Andy Khawaja, kuris yra A. Valentaitės pažįstamas.

Gražuolei realybės šou buvo patikėtos itin atsakingos – teisėjos – pareigos. A. Valentaitė kartu su pasaulinio garso modeliais sprendė, kurios merginos pateks į superfinalą. Kaip sakė pati Asta, duris į šį šou jai atvėrė elegancija.

A. Valentaitė stiliaus pojūčiu niekuomet nesiskundė ir kardinaliai savo išvaizdos nekeitė, tačiau matyti, kad bėgant metams moteris ištobulino savo įvaizdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (330)