„2015-ieji metai – mano svajonių išsipildymo laikas. Aš ką tik žengiau didelį žingsnį moteriškumo link. Kauno klinikoje „Grožio pasaulis“ vakar man buvo atlikta ilgai planuota nosies plastinė operacija. Išties smagu, kai slapčiausi troškimai ima ir išsipildo“, – džiūgavo Agness.

„Žinodama, kad nosis labai keičia veido bruožus, su savo chirurgu itin detaliai aptariau trokštamą rezultatą. Man nepatiko, kad nosis platoka ir su kuprele. Priešoperacinės konsultacijos metu su specialistu kompiuterio ekrane sumodeliavome būsimos nosytės vaizdą: ji tapo labai daili ir moteriška“, – pasakojo Agness.

Šiuo metu A. Landau jaučiasi puikiai, gydytojai ja rūpinosi visą naktį po operacijos. garsiausia Lietuvos transseksualė dėkoja ir savo artimiesiems bei draugams, kurie palaikė. „Visų jūsų dėmesys ir palaikymas man labai svarbus. Operacija praėjo sėkmingai, tad jau šiandien keliausiu namo“ – DELFI sakė Agness.

A. Landau po plastinės operacijos – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (498)