„Tęsiame Aštuntos minutės iniciatyvą su savo gerais draugais, kokybiško maisto restoranu visai šeimai „Jurgis ir drakonas”. Pakvietėme šeimas į renginį, norėdami tėvams ir vaikams parodyti, kad gaminti maistą kartu gali būti ne prievolė ir ne darbas, o žaismingas ir kūrybingas procesas visai šeimai. Šeimos pica gali būti kitokia: sveika, subalansuota, skani. Džiugu, kad vaikai ir tėveliai kartu gamino pavasariškas, gaivias, šviežių daržovių picas. Tikiu, kad laiku sudėti sveikos mitybos akcentai gali būti vaiko sveiko gyvenimo garantas”, - kalbėjo iniciatyvos „8 minutė” pradininkė A. Grigaliūnienė.

„Geriausias laikas yra praleistas kartu su vaikais. Džiaugiuosi Agnės iniciatyva, kuri primena, kaip svarbu vertingai leisti laiką su mažaisiais. Ne paslaptis, kad mūsų šeimoje su vaikais dažnai gaminama, man visada su jais smagu suktis virtuvėje. Neslėpsiu, tam dažniausiai laiko randame tik savaitgaliais. Tokios iniciatyvos šiandieniniame pasaulyje labai svarbios, kad primintų, jog kartu praleistas laikas su vaikais yra ne tik nauda vaikui, bet ir tėvams. Tai tikrai pakelia bent jau mano laimės barometrą”, – teigė B. Nicholson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)