Kodėl prabangiausia šalies „šokoladinė Ali“ savo gaminius parduoda prifarširavusi pigiausiais dažikliais, kurie įtakoja vaikų hiperaktyvumą ir dėmesio sutrikimus? Pasidalinkite, prašau, šia nesąmone, nes visi padorūs gamintojai, kurių klientai yra vaikai, seniausiai nebenaudoja šių pigių ir kenksmingų dažų“, – oficialioje feisbuko paskyroje rašė internetinio portalo „Sveikas vaikas“ atstovai.

Paskyros administratoriai sekėjus ragino aktyviai dalintis jų žinute. Ši netruko žaibiškai išplisti. Vakarop pasidalijimų skaičius perkopė 2 tūkst.

A. Gadžijevo įmonės gaminamų migdolinių sausainių sudėtis

Socialiniame tinkle užvirusi diskusija sulaukė nemažo internautų dėmesio ir komentarų skiltyje – vieni teisino šokoladinės politiką, esą išgauti tokių ryškių spalvų sausainių be dažiklių tiesiog neįmanoma. Kiti, štai, piktinosi neatsakingu verslininko požiūriu į klientų sveikatą.

Išreikštos pretenzijos pro akis nepraslydo ir šokoladinės savininkui A. Gadžijevui. Jis, savo ruožtu, suskubo patikino, jog minėtieji dažikliai yra naudojami tik vienam gaminiui.

„Ačiū, kad pristatote mus prabangiausia šalies šokoladine – tai didelis įvertinimas. Tik norime patikslinti, kad neklaidintumėte visų savo skaitytojų šiuo įrašu, nes ne visai teisingai pateikėte informaciją apie mūsų asortimentą. Šio dažiklio dedame tik į macaroons sausainius pagal visus nustatytus ES reglamentus, o visi kiti desertai yra gaminami be jų, taigi visiškai saugūs net ir vaikams. Desertų gamybai naudojame natūralių vaisių tyres, itin aukštos kokybės šokoladą ir tikrai labai šviežius ir kokybiškus ingredientus“, – plėtojamo verslo ginti stojo A. Gadžijevas.

Socialiniame tinkle įsiplieskė diskusija dėl A. Gadžijevo šokoladinės gaminamų konditerinių gaminių

Tačiau A. Gadžijevo komentaras situacijos nepalengvino. Veikiau priešinai – įplieskė dar didesnes aistras.

Netrukus „Sveikas vaikas“ paskyroje buvo paviešintas dar vienas įrašas, kuriame paskyros administratoriai teigia sulaukę oficialaus „Ali šokoladinės“ advokatų prašymo panaikinti anksčiau paviešintą informaciją. Esą gaminio etiketės paviešinimas gali pakenkti A. Gadžijevo įmonės reputacijai.

A. Gadžijevui – pretenzijos dėl kenksmingų dažiklių naudojimo

Su šia sąlyga sveikatingumo tinklapio administratoriai sutikti nepanoro ir piktinosi A. Gadžijevo elgesiu: esą socialiniame tinkle garsus vyras bando atrodyti „saldus“, tačiau tuo pat metu su advokatais derina grasinančius laiškus.

A. Gadžijevas nusileisti neketino ir patikino, jog vienintelės pretenzijos, kurias reiškia jo įmonę atstovaujantys advokatai, yra klaidinančios žinutės. Mat dažiklis naudojamas tik vienam gaminiui.

A. Gadžijevui – pretenzijos dėl kenksmingų dažiklių naudojimo
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)