Vidutinis 15 gražuolių amžius siekia 36 metus, o pirmojoje sąrašo vietoje esančiai Salmai Hayek – 40 metų.

Apklausos dalyviai seksualiausias Holivudo žvaigždes rinko iš 3000 įžymybių (vyrų ir moterų). Pačia seksualiausia išrinkta aktorė S. Hayek – už ją balsavo 65 proc., net 45 proc. balsavusių jai skyrė pimąją vietą. „Forbes“ pažymi, kad aktorės populiarumą padidino jos dalyvavimas bei prodiusavimas televizijos šou „Kvailelė Beti“.

Selma Hayek nėra vyriausia seksualiausių sąraše įvardinta žvaigždė. Penktoji vieta atiteko aktorei Halle Berry ir 14-ji vieta – Pamelai Anderson, kurioms šiuo metu taip pat 40 metų. 9-oje vietoje esančiai Elisabeth Hurley – 42 metai.

Į seksualiausiųjų sąrašą netikėtai pateko tik trys „dvidešimtmetės“: 26 metų Jessica Alba (2-oji vieta), 25 metų Beyonce Knowles (5-oji vieta) ir 25 metų amžiaus Jessica Biel (9-oji vieta).

9-ąją vietą su šia gražuole pasidalijo 1970 metais labiausiai geidžiama moteris Rachel Welsh, kuriai šiemet sukako 66 metai.

Seksualiausios Holivudo įžymybės:

1. Salma Hayek – 65 proc. balsų .

2. Jessica Alba, Carmen Electra – po 64 proc. balsų.

4. Shakira - 63 proc. balsų.

5. Halle Berry, Beyonce Knowles, Eva Longoria – po 59 proc. balsų.

8. Catherine Zeta-Jones – 57 proc. balsų.

9. Elisabeth Hurley, Jesica Bill, Rachel Welsh – po 56 proc. balsų.

12. Jennifer Lopez, Alyssa Milano – po 54 proc. balsų .

14. Pamela Anderson, Angelina Jolie – po 53 proc. balsų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją