Visgi į automobilio „Toyota“ pristatymą D. Tamošiūnatė atvyko pasipuošusi garbanomis. Moteris DELFI pasakojo, kad plaukų netiesina ne dėl to, kad tokia šukuosena jai nepatiko, o todėl, kad paprasčiausiai nėra laiko.

„Atjaunėjusi nesijaučiau, jaučiausi kitokia. Man tiesiog ištiesino plaukus. Turėjau sveikatos taip vaikščiot gerą savaitę ir supratau, kad aš ryte neturiu tiek laiko tiek vargti su savo kudlom“, – juokavo D. Tamošiūnaitė.

Pasidomėjus, kaip moteris jautėsi su tiesių plaukų šukuosena, ji teigė, kad savijauta buvo puiki: „Fainai. Iš tikrųjų tai darysiu. Tai nebuvo pirmas kartas, kai man ištiesino plaukus. Pats suformavimas buvo teisingas, man patiko. Nežinau, visi sako, kad lygūs plaukai jaunina, o visos garbanotos nori būti lygiais plaukais. Aš negaliu pasakyti, kad aš noriu būti lygiais plaukais. Man yra faina, bet aš nenorėčiau kokio ilgalaikio ištiesinimo, kad nebegalėčiau būti garbanota.

Daiva Tamošiūnaitė (kairėje)

Mano draugės feisbuke sakė, kad gražu, bet esmė, tai garbanota, mano charakteris, tai garbanotas! Tu jautiesi garbanotas, susivėlęs, pasišiaušęs, o lygiais plaukais jautiesi kitaip.“

Žinoma moteris juokėsi, kad šiandien garbanas pasirinko vien todėl, kad penktadienis – darbo diena, tad ryte tiesiog nėra laiko. „Turėsiu laiko – būsiu lygiais plaukais, atsiprašau“, – kvatojo D. Tamošiūnaitė.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)