– Kaip praleidote vasarą?

– Dirbau ir atostogavau tuo pačiu metu.Truputėlį turėjau ir tikrų atostogų, buvau išsvažiavusi iš Lietuvos porai savaičių. Buvau Turkijoje. Su koncertais teko aplankyti visą Lietuvą.

– Kokios atostogos jums atrodo pačios geriausios? Aktyvus poilsis ar tiesiog gulėjimas prie baseino?

– Turi būti balansas – ir ramus, ir aktyvus poilsis. Balansuoju tarp šių dviejų gražių ir įdomių dalykų.

– Ruduo – žemės ūkio darbų metas. Kada paskutinį kartą dalyvavote tikrame lietuviškame bulviakasyje?

– Labai seniai, net neatsimenu. Gal prieš kokius 20 metų (juokiasi). Gal dar seniau. Prisimenu, kad būdavo sunku. Nepatinka man žemės ūkis ir darbai susiję su juo.

– Dalyvavote šokių ant ledo ir įprastame šokių projekte. Ar tęsiate nors vieną iš šių veiklų savarankiškai pasibaigus projektams?

– Nebetęsiu. Nors šokis scenoje lydi visada, kai pasirodai miuzikluose ir dirbi teatre. Tai neatsiejamas dalykas. Su šokiais ant ledo yra kiek kitaip: ledo bet kur nepatiesi. Liko tik gražus prisiminimas. Nežinia, gal ir tai bus kažkur panaudota ateityje. Kas ten žino. Gal dar atsitiks koks gražus dalykas, kur dar teks pašokti.

Vaida Genytė ir Tomas Katukevičius

– Buvote pastebimai sulysusi. Ar negrįžo kilogramai pasibaigus projektams?

– Kilogramai, kurie buvo su manimi, tie ir liko. Nieko daugiau nei prisidėjo, nei sumažėjo. Labai stengiuosi juos suvaldyti.

– Kokio patiekalo niekada neatsisakytumėte?

– Net nežinau. Reikia pagalvoti... Kokiai virtuvei priklauso keptas viščiukas? Šitas skanėstas man patinka labiausiai. Esu klasikinės virtuvės mėgėja.

– Koks jūsų mėgstamiausias aprangos stilius? Ką renkatės kasdienai?

– Labai įvairiai. Tai priklauso nuo nuotaikos ir nuo to, ką tą dieną veikiu ir kur einu.

– Kaip mėgstate save palepinti?

– Labai mėgstu keliauti, išvažiuoti iš namų ir pabūti kitoje aplinkoje – gražioje vietoje ar sodyboje, gamtoje. Patinka pakeisti aplinką į dar jaukesnę, į dar malonesnę, kad aplinkui nebūtų jokių darbo dirgiklių, nei televizoriaus, nei kompiuterio. Tik tai, ką tuo metu turiu su savimi, pavyzdžiui, artimi žmonės. Bet galiu būti ir viena.

– Kokios vyrų savybės jus erzina labiausiai?

– Arogantiškumas, jei turiu galimybę pabendrauti ir įvertinti. Jei tik iš išvaizdos bruožų – neskustas vyro kaklas.

– Kokie jūsų artimiausi ateities planai?

– Jie susiję su teatru, scena, dainavimu. Planai gražiai pildosi, kai dirbi. Viskas gerai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)