Aštuoniolikmetis atlikėjas vilki baltus klasikinius marškinius, segi juodą varlytę ir mūvi juodas kelnes. Į kaulus bokso rungtynių teisėjui davė du bokso kovotojai. Atlikėjos Selenos Gomez vaikinas nuotraukose įamžintas visas pasruvęs krauju, paakį puošia mėlynė, marškiniai virtę kone skutais.

Per interviu žurnalui J. Bieberis papasakojo apie savo santykius su devyniolikmete Selena Gomez ir slapstymąsi nuo įkyrių paparacių.

„Neįmanoma santykių visiškai nuslėpti, tai būtų nesąžininga mūsų pačių atžvilgiu. Tarsi „tu važiuok šia mašina, aš važiuosiu šia, susitiksim ten ir ten. Tuomet tu eik tu pro šitas duris, aš eisiu pro anas. Galiausiai prasilenksime. Tada ir vėl tie skirtingi automobiliai. Tokiu atveju tai net ne santykiai. Tuomet slapstaisi nuo visų, net nuo savęs. Tai nesąžininga ir žalinga, žmogau“, - per interviu sakė J. Bieberis.

Fotosesijos nuotrauka ir žurnalo viršelis:

Justin Bieber žurnalo "Complex" viršelyje

Justin Bieber. Complex nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją