37 metų keturių vaikų mama tvirtina, jog būtent R. Brando stilius ir tapo pagrindiniu įkvėpimo šaltiniu kuriant kolekciją vyrams.

Žurnalui „Now“ šaltinis teigia: „Jai labai patinka unikalus R. Brando stiliaus jausmas, todėl ji drąsiai leidosi įkvepiama“.

Dėl futbolo galvą pametęs B. Russellas, kuris sausį po 14 mėnesių trukusios santuokos su atlikėja Katy Perry pradėjo skyrybų procesą, labai žavisi visa Beckhamų šeima.

Katy Perry ir Russelas Brandas

36 metų aktorius yra sakęs: „Kartą Los Andžele sutikaus Davidą Beckhamą, buvo šaunu! Buvau sužavėtas. Manau, jog jis labai išvaizdus. Labai išvaizdus. Pralemenau: o, o, sveiki“.

Pats B. Russelas sugrįžo prie savo tikrojo pašaukimo ir Los Andžele dalyvavo „stand-up“ komikų renginyje.

Kaip skelbia „Daily Mirror“, publikai jis sakė: „Aš tik noriu, kad žmonės pasijustų geriau nei dabar. Tik tiek aš tenoriu. Noriu, kad žmonės juoktųsi, būtų laimingi. Tol, kol siekiu šių tikslų, man padeda aukštesnės jėgos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją