Atrodytų, toks sprendimas prieštarauja sveikam protui, bet tai buvo aktorės asmeninio trenerio Jason Walsh planas, kuris liepė atsisakyti kardio (širdies) pratimų ir pereiti prie rimtų svarmenų kilnojimo, rašoma "Du Kine" pranešime spaudai.

Aktorė A. Brie tikrai norėjo išryškinti raumenis, todėl pirmas dalykas, ką Holivudo žvaigždei teko padaryti, buvo atsisakyti pamėgtų kardio pratimų – visas prakaitas buvo išlietas dirbant su svoriais.

Kadangi geriausios formos neįmanoma pasiekti be tinkamos mitybos, Alison Brie perėjo prie „nuolatinio valgymo“ dietos – pagrinde baltymai, daržovės ir „gerieji“ riebalai – viskas, žinoma, pagal trenerio J. Walsh instrukcijas. Visa tai ne tik fiziškai paruošė aktorę vaidinti imtynininkę, bet ir suteikė daugiau pasitikėjimo savimi.

Workin this drab ass hallway during GLOW press like 💃🏻💃🏻💃🏻... #awomanswerkisneverdone

A post shared by Alison Brie (@officialalibrie) on May 31, 2017 at 2:31am PDT

Kartu su naujuoju serialu, aktorė Alison Brie pasirodys didžiuosiuose Lietuvos kinuose, filme „Šeimos žmogus“, kuriame jau matosi aktorės kūno transformacijos pradžia.

Įtaigioje dramoje pagrindinį karjeristo Deino vaidmenį atlieka aktorius Gerard Butler, išgarsėjęs tokiuose gryno testosterono veiksmo filmuose kaip „300“ ir „Olimpo apgultis“, kuris kartu su aktore Alison Brie kovoja dėl svarbaus paaukštinimo Čikagos talentų paieškos kompanijoje. Tačiau viskas staiga pasikeičia, kai Deino pasiekia netikėta žinia iš namų.

Filmas „Šeimos žmogus“ kinuose nuo birželio 23 d. („Netflix“ serialas „G.L.O.W.“ – internete).

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją