Šou prodiuserio tikinimu, jo akiniams ne tik kad reikia atskirų patalpų, bet dar ir jose turėtų būti palaikoma 16 laipsnių temperatūra.

Savo hitais „Tiny Dancer“ bei „Candle in the Wind“ pagarsėjusi superžvaigždė Belo Orizontėje (Mino Žeraiso valstijoje) turi pasirodyti šeštadienį, kovo 9 dieną. Šis pasirodymas – jo pastarojo pasaulinio turo dalis. Brazilijoje iš viso numatyti penki koncertai.

Spėjama, kad „Mineirãostadium“ turėtų susirinkti iki 60 tūkstančių žmonių. Bilietai į koncertą kainuoja iki 230 svarų (920 litų).

Koncertinės kompanijos atstovė spaudai pranešė, kad Eltonas Johnas apsistos vieninteliame Belo Orizontėje esančiame penkių žvaigždučių viešbutyje „Ouro Minas“. Čia dainininkas paprašė atskiros tarptautinės telefono linijos, kabelinės televizijos, konkrečiai – sporto kanalų.

„Eltonas Johnas pareikalavo papildomo viešbučio kambario keletui akinių iš savo kolekcijos, kadangi šiems aksesuarams būtina 16 laipsnių Celsijaus temperatūra“, - aiškino atstovė spaudai. Ji taip pat pridūrė, kad dainininkas pareikalavo penkių didelių ir dvylikos mažų gazuoto vandens „San Pellegrino“ butelių ir aštuonių mažų „French Evian“ vandens butelių.

Specialių pageidavimų sąraše – didelės vazos su raudonomis ir baltomis rožėmis, keturi buteliai spanguolių sulčių, pusė litro šviežio nugriebto pieno, du buteliai geros kokybės vyno „Pinot Grigio“ bei jau minėta telefono linija ir televizijos kanalai.

„Išsiskiria tarptautinio ryšio telefono linijos ir vietinių kanalų bei kabelinės televizijos reikalavimas, - sakė spaudos atstovė. - Dėl pastarojo yra dar vienas pageidavimas – konkrečiai reikalaujama sporto kanalų“.

Sero Eltono Johno atstovas spaudai komentuoti šios žinios nepanoro, tačiau leidiniui „Daily Mail“ tvirtino, jog tai netiesa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)