Garsus Rusijos reperis negailėjo kritikos ne itin pasisekusiam atlikėjo Dimos Bilano koncertui Žemutiniame Naugarde, kurio metu dainininkas elgėsi gana keistai. Savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ reperis pabandė sugėdinti D. Bilano prodiuserę Janą Rudkovską.

Reperis Timati parašė: „Janačka, ar tau negėda dėl savo artisto? Tai, kad jis netradicinės seksualinės orientacijos, dar pusė bėdos (iš esmės tai jo asmeninis reikalas), tačiau tai, kad jis nesigėdija apsiuostęs lipti į sceną prieš jaunus žmones, kur daug mažų vaikų, mano galva yra tiesiog pasibjaurėtina!!! Jeigu kartais turi bėdų dėl pinigų, galiu padėti Dimai, rastume geriausią reabilitacijos centrą šalyje“.

Ilgai J. Rudkovskos atsakymo laukti nereikėjo. Jis Timati apkaltino vaikantis pigaus populiarumo šmeižiant scenos kolegas ir netgi pagrasino teismu.

J. Rudkovskos atsakymas: „Žinai, supratau vieną dalyką – tau reikalinga tokia reklama. Visi puikiai žino, kodėl, tačiau mes savo tikslų siekiame sunkiu darbu, o ne purvinais būdais. Visas problemas spręsime civilizuotai, teisme. Bus atliktos visos reikiamos procedūros, įrodysiančios, kad tu meluoji. Manau, kad pats laikas tave pamokyti. Bent kartą turėtum atsakyti už savo poelgius, už tai, kad šmeiži mūsų šalies žmones“.

Į Timati pareiškimą sureagavo ir pats D. Bilanas. Jis reperiui parašė ilgą žinutę, kurioje pareiškė, kad „šmeižtas ir gandai – psichiškai nesveikų, isteriškų žmonių sritis“.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, D. Bilano koncertas Žemutiniame Naugarde nebuvo pats geriausias, klausytojai liko nepatenkinti. Dainininkas sunkiai laikėsi ant kojų, dažnai ne dainavo, o tiesiog deklamavo dainų žodžius. Galiausiai prisipažino besijaučiąs prastai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)