Veikiausiai moteriai nieko nėra baisiau, nei atėjus į vakarėlį pamatyti, kad kita viešnia vilki tokią pat suknelę. Tad tik įsivaizduokite, kokį šoką patyrė garsenybės, kai buvo užfiksuotos vilkinčios tą pačią suknelę kelių savaičių skirtumu, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

Modeliai, garsenybės ir net aristokratijos atstovės buvo pastebėtos renginiuose vilkinčios beveik identiškas „Dolce & Gabbana“ suknelės versijas. Ir tai tikrai nepraslydo pro mados komentatorių akis.

Nuo K. Jenner iki paskutines nėštumo dienas skaičiavusios Beyonce. Beje, pastaroji net buvo užsakiusi miniatiūrinę suknelės versiją savo dukrai Blue Ivy. Rodos, kad garsenybėms ši suknelė niekaip neatsibosta.

Pastarąjį kartą pasipuošusi garsiąja suknele iš „Dolce & Gabbana“ kolekcijos „Ortensia“ buvo pastebėta velionės princesės Dianos 26 metų dukterėčia ledi Kitty Spencer. Šia suknele ji buvo apsirengusi per renginį „Serpentine Summer Party“.

Vos prieš dvi savaites 21 metų K. Jenner traukė dėmesį trumpute suknelės versija „Veuve Cliquot Polo“ renginyje Niujorke.

Kendall Jenner

Ilga Katty Spencer vilkėta versija kainuoja 4 150 svarų sterlingų (maždaug 4,7 tūkst. eurų), o trumputė K. Jenner suknutė, kuriai, akivaizdu, reikėjo gerokai mažiau medžiagos, kainavo maždaug 1 200 svarų sterlingų (maždaug 1,3 tūkst. eurų).

Kitty Spencer

Amerikiečių dainininkė Beyonce net prieš pat gimdymą sugebėjo įsisprausti į gėlėtąją suknelę per šeimos išvyką į Ledų muziejų. 35 metų atlikėja, neseniai susilaukusi dvynių, tokią pat suknelę užsakė pasiūti ir penkiametei dukrai Blue Ivy.

Beyonce

Niekaip populiarumo neprarandančia suknele buvo pasipuošusios ir „Modernios šeimos“ žvaigždė Sofia Vergara, Monako karališkosios šeimos narė Charlotte Casiraghi bei filipiniečių aktorė Gretchen Barretto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)