1977-1983 metais roko grupėje „The Police“ dainavęs Stingas tapo vienu iš praėjusio amžiaus seksualumo simboliu.

Su amžiumi Stingui pradėjo slinkti šviesūs plaukai, tačiau tai jo šarmo nesumažino. Charizmatiškasis vyras visada stropiai rūpinosi savo kūno linijomis. Daug metų jis užsiima joga, laikosi makrobiotinės dietos ir teikia pirmenybę natūraliam, termiškai neapdorotam maistui.

Savo ūkyje su šeima Stingas augina 50 įvairių rūšių vaisių, daržovių ir žolelių. Jis netgi atidarė parduotuvėlę, kurioje prekiauja ekologiškai užaugintais savo daržo vaisiais.

Stingas
Tačiau visada stilingas ir pasitempęs britų atlikėjas pastaruoju metu, atrodo, šiek tiek apsileido ir pamiršo kelią pas stilistus.

Šią savaitę Australijoje užfiksuotas Stingas vilkėjo apsmukusias sportines kelnes ir baltus marškinėlius. Ant pečių nešėsi kuprinę.

Barzdą dažnai užsiauginti mėgstantis atlikėjas šįkart atrodė kaip grįžęs iš laukinio miško ir jau ilgai į rankas nebuvo paėmęs skutimosi peiliuko ar barzdos modeliavimui skirtų žirklučių.

Su vešlia ir netvarkyta barzda vyras atrodė vyresnis nei paprastai. Tačiau būtent dėl barzdos pasaulinio garso žvaigždė yra neatpažįstama, todėl gali laisvai jaustis ir keliauti netrukdomas gerbėjų dėmesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)