„Jei atvirai, tai buvo mano buvusios žmonos idėja, - sakė jis laidos vedėjui Andy Cohenui. – Tai šiek tiek primindavo cirką, kuris man ne itin patikdavo, nes iš esmės mėgstu privatumą“.

Nepaisant to, dainininkas sako, kad tai darydavo dėl Heidi.

„Kai esi susituokęs, tampi komandos žaidėju, ir nors supranti, kad mes abu turime skirtingus gyvenimus, darai viską, kas įmanoma, kad palaikytum savo partnerės gyvenimą“, - tęsė Sealas.

„Tačiau įžadų atnaujinimas... Nežinau, ar tai buvo būtina“, - pažymėjo jis.

„Elgiesi taip, kad pasitarnautum didesniam gėriui, o mūsų atveju tas didesnis gėris visada būdavo šeima. Taigi, darydavai tai, ko reikėdavo šeimai, ir tam pritardavai“, - teigė dainininkas.

Heidi ir Sealas, kartu susilaukę keturių vaikų, nuo savo skyrybų prieš trejus metus palaiko daugiausia draugiškus santykius, ir šių metų rugpjūtį 42 metų gražuolė tik šiltais žodžiais atsiliepė apie savo buvusį vyrą ir jo naująją meilę Ericą Packer.

„Bendras vaikų auklėjimas yra labai svarbu, ir jis yra puikus vyras, - tuo metu sakė Heidi. – Ji atrodo labai miela ir linkiu jam visko, kas geriausia“.

Tačiau Heidi atmetė galimybę kada nors dar ištekėti. Rugsėjo mėnesį ji sakė, kad daugiau neplanuoja kelionių altoriaus link.

„Daugiau netekėsiu, - ryžtingai tikino ji. – Žmonės visada rašo tuos visus beprotiškus dalykus, bet visa tai yra netiesa. Netikėkite viskuo, ką perskaitote laikraštyje!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)