“Tai visiškai beprotiška, bet nuostabu”, - apie savo knygos naujienas žurnalui “People” sakė J. Alba.

“Aš nesu radikali. Ši knyga bus skirta žmonėms, kurie jau sulaukė vidutinio amžiaus, bet nori gyventi sveikiau, kaip aš”, - apie savo gyvenimo būdą sakė aktorė.

Neseniai J. Alba su verslo partneriu ir knygos bendraautoriu Christopheriu Gaviganu įsteigė įmonę “The Honest Company”. Būsimoje knygoje J. Alba pasakos apie tai, kaip ji, būdama motina ir pramogų pasaulio atstove, siekia suteikti savo vaikams – 3 metų Honor ir 7 mėnesių Haven – geresnę ir saugesnę gyvenimo pradžią.

“Nuoširdžiame gyvenime” bus patarimų, kaip sukurti namuose netoksišką aplinką. Aktorė pateiks ne tik dizaino patarimų, bet ir mėgstamiausių šeimos patiekalų receptų.

“Čia bus ir mylimiausių Honor mėsos kukulių receptas”, - pažymėjo J. Alba.

“Aš visur dedu linų sėmenų” – paaiškino ji, pridurdama, kad maistas su linų sėklomis būna sveikesnis ir kad jos dukrelės jį noriai valgo.

Knygoje taip pat bus grožio paslapčių ir patarimų, kaip namų sąlygomis atnaujinti savo būstą, įskaitant paprastus ir smagius “pasidaryk pats” projektus (J. Alba ir jos vyras Cashas Warrenas patys perdarė baldus dukters Haven kambariui) ir nebrangius būdus, kaip atrasti savo originalų stilių.

“Knyga bus lengva ir smagi. Noriu, kad ji būtų tikrai spalvinga, - sakė J. Alba. – Aš esu pamišusi dėl maisto. Mėgstu dirbti kartu su savo vaikais. Viską, kas bus sudėta į šią knygą, aš būsiu išbandžiusi savo gyvenime. Norėjau parašyti tokį vadovą, kad visą jame esančią informaciją būtų galima panaudoti praktiškai”.

Leidykla “Rodale” knygą “Nuoširdus gyvenimas” išleis 2013 metų pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją