Indigo motina ir buvusi R. Downey jaunesniojo žmona Deborah Falconer patvirtino šią žinią „National Enquirer“, bet atkreipė dėmesį: „Jis nėra priklausomas. Jis išgerdavo vieną tabletę per dieną“.

Moters teigimu, Indigo taikomas „holistinis, natūralus ir ortomolekulinis“ gydymas.

„Mes viliamės tai padaryti homeopatiniu metodu, o ne su medikamentais, - kalbėjo D. Falconer. - Jis gydomas vitaminų papildais bei organiniu maistu“.

R. Downey jaunesnysis vedė D. Falconer 1992 metais, tačiau po ketverių metų moteris paliko aktorių ir su savimi pasiėmė sūnų Indigo. Vyras ne kartą turėjo problemų su teisėsauga – jis buvo suimtas dėl narkotikų laikymo, vairavimo esant apsvaigus bei užslėpto ginklo turėjimo.

Aktorius ne kartą buvo suimtas ir gydėsi reabilitacijos klinikoje, kol galiausiai atsidūrė kalėjime, kur už grotų praleido vienerius metus. Po to jis buvo dar du kartus suimtas, tačiau nuo 2001 metų problemų su alkoholiu nebeturi. Jis dar kartą vedė ir su žmona Susan Levin 2012 metais susilaukė sūnaus Extono.

„Robertui tai yra košmaras, nes jo berniukas prieš tai niekada nebuvo atsidūręs bėdoje, - leidiniui „Enquirer“ pasakojo šaltinis . - Jis meldžiasi, kad Indigo pasveiktų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)