„Gofruoti“, peroksidu išbalinti plaukai – jau praeitis, kurią mena tik internete vis dar randamos senosios Alos nuotraukos.

Dabar atlikėja mielai renkasi madingesnę preciziškai ištiesintų plaukų šukuoseną, o ir pasirinktas tamsios blondinės atspalvis atrodo kur kas natūraliau ir žaismingiau.

Kad A. Pugačiova jaunėja akyse, išduoda ir jos pasirenkamas stilius – trumpos suknelės, „boyfriend“ tipo plėšyti džinsai, įvairūs madingi oversized džemperiai, masyvūs papuošalai bei plaukūs puošiantys lankeliai.

Atjaunėti primadonai pavyko ir atsikračius svorio.

A. Pugačiova niekada neslėpė, kad yra išbandžiusi įvairiausių populiarių dietų, tokių kaip Kremliaus, Diukano, Protasovo. Išbandė ji net... badavimą. Dabar Ala - kategoriška dietų priešininkė, mat jų efektas laikinas ir dažniausiai kilogramai sugrįžta su kaupu.

Svarbiausia A. Pugačiovos mitybos taisyklė – tiesiog mažiau valgyti.

„Nevalgyti prieš miegą, atsisakyti duonos“, - viename interviu sakė dainininkė ir atskleidė visada mėgusi sūresnį maistą. Tačiau, pamačiusi savo dukros Kristinos pavyzdį, atlikėja įsitikino, jog nereikalingi kilogramai labai sparčiai tirpsta laikantis bedruskės dietos, tad savo mėgstamo pagardo atsisakė.

Štai, kaip Ala atrodo dabar!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)