Princas Williamas pasekė savo velionės motinos princesės Dianos pėdomis. Ji aktyviai palaikė LGBT bendruomenę bei žmones, gyvenančius su ŽIV ir AIDS diagnozėmis.

Per interviu leidiniui „Attitude“, princas teigė: „Niekas nenusipelnė kęsti patyčių dėl savo seksualinės orientacijos ar bet kurios kitos priežasties. Nė vienas žmogus neturėtų taikstytis su tokio mąsto neapykanta, kokią patiria šie jauni žmonės.

Gėjai, lesbietės, transseksualiai, su kuriais aš susipažinau „Attitude“ dėka, nepabijojo prabilti ir suteikti vilties kitiems. Jų stiprybė ir optimizmas mums visiems turėtų tapti paskatinimu kovoti prieš patyčias.

Norėčiau kai ką pasakyti jauniems žmonėms, dabar skaitantiems šią žinutę, tiems, kurie kenčia patyčias dėl savo seksualinės orientacijos – nesitaikstykite su tuo! Kalbėkite su patikimais vyresnio amžiaus žmonėmis, su draugais, su mokytojais, su jaunimo linijos darbuotojais ar bet kuo, kas tik galėtų jums padėti šiuo sunkiu metu. Turėtumėte didžiuotis tuo, kas esate ir nėra nė menkiausiospriežasties gėdytis savęs“, – sakė princas Williamas.

Princas Williamas papuošė gėjų žurnalo viršelį
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)