Laimė, pareigūnams pavyko rasti atlikėją gyvą ir sveiką. Šaltinių teigimu, S. O'Connor buvo rasta viešbutyje ir netrukus nugabenta į artimiausią ligoninę.

Artimieji apie dainininkės dingimą pranešė po to, kai negavo iš jos jokių žinių nuo sekmadienio pietų. 13 valandą dviračiu pasivažinėti išvažiavusi moteris dingo lyg į vandenį.

Tai – ne pirmas kartas, kai S. O'Connor elgesys įbaugina artimuosius. 2015 metų lapkritį dingusi atlikėja taip pat buvo ieškoma policijos pareigūnų.

Tąkart dainininkė socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino žinutę, kurioje buvo grasinimai nusižudyti. Tikima, jog savižudybės scenarijus galimas ir šio dingimo atveju.

Remiantis informacija žiniasklaidoje, policijos dėmesį jau 2011 m. buvo patraukę garsios moters savižudiško turinio pranešimai socialiniame tinkle „Twitter“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)