Ketvirtadienio vakarą S. O'Connor susisiekė su vienu iš savo šeimos narių ir teigė turinti ketinimų nusižudyti, taip sukeldama policijos pareigūnus ant kojų.

„Aš esu ant tilto Čikagoje ir ketinu šokti“, – tokių atlikėjos žodžių, pasak miesto policijos departamento atstovo, esą sulaukė jos šeimos narys.

Tiesa, netrukus artimieji ir gerbėjai galėjo ramiau atsikvėpti. Mat socialiniame tinkle atlikėja paviešino žinutę, kurioje paneigė kalbas apie tai, jog ketino nušokti nuo tilto.

Tai – ne pirmas kartas, kai S. O'Connor elgesys įbaugina artimuosius. Praėjusį mėnesį dingusi atlikėja taip pat buvo ieškoma policijos pareigūnų. Laimė, rasta gyva ir sveika.

Panašus incidentas įvyko ir 2015 metų lapkritį. Tąkart dainininkė socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino žinutę, kurioje buvo grasinimai nusižudyti.

Remiantis informacija žiniasklaidoje, policijos dėmesį jau 2011 m. buvo patraukę garsios moters savižudiško turinio pranešimai socialiniame tinkle „Twitter“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)