Po dramatiško konflikto rugsėjo mėnesį poros santykiai ėmė braškėti, o prieš keletą dienų paaiškėjo, kad garsenybės nutraukė ryšius. Tuo pačiu, žinoma, ir sužadėtuves bei jųdviejų vestuvinius planus.

Teigiama, kad J. Packeris jautė, kad tarp jo ir M. Carey įsiterpė trečias žmogus. Tikima, kad tai galėjo būti atlikėjos šokėjas Bryanas Tanaka.

Be to, J. Packeriui užkliuvo ir M. Carey pomėgis švaistyti pinigus.

Vis dėlto, per apsilankymą populiariame Malibu restorane ant M. Carey piršto vis dar spindėjo 10 mln. vertės sužadėtuvių žiedas. Su juo atlikėja, regis, skirtis neketina.

Tačiau didžiausias dėmesys šįsyk atiteko ne 35 karatų žiedui, o kiek vulgariam M. Carey apdarui. Dainininkė vilkėjo itin atvirą palaidinę, nepalikusią vietos vyrų vaizduotei – šie galėjo nevaržomi grožėtis moters krūtine.

M. Carey pomėgis rengtis provokuojančiai – anokia naujiena. Neseniai ji nusifotografavo su nėriniuotais apatiniais, kiek vėliau dėmesio sulaukė dėl to, kad viešumoje pasirodė apsirengusi kaip laisvo elgesio moteris.

Neilgai trukus pasipylė komentarai: ar tokie apdarai tinka 46-erių sulaukusiai moteriai?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)