Šių metų birželio mėn. po dvejus su puse metų trukusios draugystės išsiskyrusi pora buvo pastebėta važiuojanti BMW automobiliu, rašo www.usmagazine.com.

„Casperas vairavo automobilį, o J. Lopez sėdėjo keleivio vietoje. Automobilyje garsiai grojo muzika, abu jie mėgavosi muzika ir juokėsi“, - pasakojo porą matę žmonės. Kaip pasakojo žymiąją porą matęs praeivis, pastebėjusi fotografus J. Lopez atsisėdo taip, kad matytųsi kuo mažiau, o tada jie nuvažiavo į J. Lopez namus.

„Jie vis dar myli vienas kitą ir yra neįtikėtinai artimi“, - pasakojo porą pažįstantis asmuo. „Nieko nuostabaus, kad jie kartu leidžia laiką“, - patikino jis.

Šių metų birželį J. Lopez išsiskyrus su šokėju ir choreografu C. Smartu, kuris bus atsakingas už choreografiją 2014 m. MTV muzikos padovanojimų atidarymo ceremonijoje, buvo kalbama, kad ją sieja romantiški santykiai su „Dancing With the Stars“ šokėju Maksimu Chmerkovskiu.

Tuo metu 45-erių J. Lopez ir 27-erių M. Chmerkovkis pirmą kartą kartu buvo pastebėti 2011 m. lapkričio mėn., praėjus vos keturiems mėnesiams po J, Lopez ir „The Americal Idol“ šou teisėjo Marco Anthony skyrybų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)