Nuotraukos darytos Middletonų šeimos sode rugpjūčio pradžioje. Šiuo atveju buvo nusižengta tradicijai, nes nuotraukų autoriumi tapo jaunosios mamos tėvas Michaelas Middletonas.

Tos nuotraukos buvo padarytos anksčiau šį mėnesį intymioje aplinkoje Middletonų šeimos namų sode kaimiškame Baklberyje į vakarus nuo Londono. Jose neseniai gimęs princas matomas ramiai gulintis motinos rankose.

George'as, kuris yra trečiasis eilėje į Britanijos sostą, buvo susuptas į baltą antklodę ir atrodė miegantis, nors ryškiai švietė saulė.

Abiejose nuotraukos 31 metų Williamas matomas stovintis į kairę nuo žmonos, apkabinęs ją per pečius. Abu plačiai šypsojosi.

Kate vilkėjo ilgą kaštoninės spalvos suknelę, o jos plaukai bangomis krito ant pečių. Tuo tarpu Williamas dėvėjo jam įprastą „nedarbinę“ aprangą: džinsus ir melsvus marškinius, kurių viršutinės sagos buvo atsegtos.

Vienoje nuotraukoje taip pat matomas tupintis sutuoktinių juodas kokerspanielis Lupo, o Middletonų šeimos auksaspalvis retriveris gulėjo už jų.

DELFI primena, kad princas Williamas ir K. Middleton pirmagimio sūnaus sulaukė liepos 22 d. Londone.

„Negalėtume būti laimingesni“, - taip trumpai ir aiškiai apie savo džiaugsmą paskelbė naujai iškeptas tėvelis princas Williamas.

Pirmadienį jis papasakojo apie savo džiaugsmą, kurį patyrė pasauliui pristatydamas savo naujagimį sūnų praėjusį mėnesį ant Londono ligoninės laiptų, ir apie jaudulį, tvirtinant kūdikio sėdynę savo „Land Rover“ automobilyje.

Pirmajame interviu po princo George'o gimimo televizijai CNN Williamas sakė, kad jiedu su Kembridžo kunigaikštiene nekantraudami laukė, kada galės parodyti savo vaikelį pasauliui.

„Aš tik džiaugiausi, kad jis visą kelią nerėkė visa gerkle“, – sakė princas Williamas interviu, kuris bus transliuojamas pirmadienį.

Laimingasis tėvas pasakojo, kad iš anksto mokėsi, kaip teisingai pritvirtinti vaiko sėdynę automobilyje, kad kelionė būtų saugi.

„Man tikrai buvo labai svarbu parsivežti savo sūnų ir žmoną iš ligoninės“, – sakė jis.

Kalbėdamas apie mažylio George'o charakterį Williamas sakė: „Jis truputį išdykęs, bet aš su tuo susitvarkysiu.“

„Jis man primena mano brolį arba mane, kai buvau mažas, dar nežinau, bet šiuo metu jis laikosi gerai“, – kalbėjo Williamas.

Kate Middleton, princas Williamas ir princas George
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)