Anot žurnalistės, po princesės Dianos skyrybų su princu Charlesu pretendentas į Jungtinių Valstijų prezidento postą ėmėsi aktyviai siekti garsios moters dėmesio.

„D. Trumpas norėjo, kad Diana taptų jo „trofėjumi“, norėjo ją vesti. Jis Kensingtono rūmus tiesiog užtvindė didžiulėmis rožių ir orchidėjų puokštėmis. Kartą princesė Diana man sakė, kad D. Trumpas pernelyg įkyrus. Ji neturėjo žalio supratimo, ką su tomis gėlėmis daryti. Patariau tiesiog išmesti, bet ji tik nusijuokė“, – rašo žurnalistė. Ji pridūrė, kad milijardierių princesės mirtis tiesiog pribloškė.

„D. Trumpas draugams sakė, kad labai apgailestauja dėl princesės žūties. Anot turtuolio, jie kartu galėjo būti labai laimingi“, – sako žurnalistė.

D. Trumpo atstovai į straipsnį sureagavo pareikšdami, kad verslininkas visada gerbė ir žavėjosi princese Diana: „Jų santykiai visada buvo puikūs, tačiau nieko iš to neišėjo“.

Priminsime, kad princesė Diana žuvo per avariją 1997 metų rugpjūčio 31 dieną Paryžiuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)