Socialiniame tinkle „Instagram“ – D. Beckhamo odė jos didenybei.

„Su gimtadieniu, Jūsų Didenybe. Didžiuojuosi turėdamas karalienę, kuri viską daro iš meilės savo šaliai“, – rašoma prie vienos iš monarchės nuotraukų, kurią paviešino D. Beckhamas.

Happy Birthday your Majesty ... So proud to have a queen that does everything for the love of our country 🇬🇧

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on Jun 11, 2016 at 9:24am PDT

Štai ir dar viena karalienės nuotrauka, kuria savo paskyroje dalijosi garsus futbolininkas.

Nėra jokios abejonės, kad jis buvo apsėstas minties būti išventintu į riterius, tad Davidas ir jo komanda kaip įmanydami stengėsi atkreipti į save monarchės dėmesį.

Happy birthday your Majesty... 🇬🇧 @kensingtonroyal

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on Apr 21, 2016 at 12:50am PDT

DELFI primena, kad buvusios britų futbolo žvaigždės D. Beckhamo nepriekaištingą reputaciją sutepė nutekinti jo elektroniniai laiškai, kuriuose negailėdamas necenzūrinių žodžių jis piktinosi tuo, kad nebuvo įšventintas į riterius.

Pranešama, kad buvęs Anglijos futbolo komandos kapitonas savo viešųjų ryšių komandai skirtuose laiškuose nesusitvardė, kai jam buvo pranešta, kad karalienė Elizabeth II nesuteiks jam „Sero Davido“ titulo dėl jo problemų su mokesčiais.

41 metų žvaigždės atstovas paaiškino, kad šie elektroniniai laiškai, kuriuos nutekino svetainė „Football Leaks“, buvo „pataisyti“ taip, kad „tyčia sudarytų neteisingą vaizdą“.

Didžiosios Britanijos spauda taip pat puola D.Beckhamą.

Pirmadienį „Daily Mail“ buvoma rašoma apie „Šventojo Becko gėdą“. Laikraščio apžvalgininkas jį vadina „nepraustaburniu, užkietėjusiu egoistu“, kuris naudojosi labdaringa veikla kaip savo „vis labiau desperatiško“ riterystės siekimo plano dalimi.

Kol kas D. Beckhamas viešai į šiuos kaltinimus nereagavo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)