J. E. Carrey gimė 1987 m. rugsėjo 6 d. Los Andžele, Kalifornijoje. Jos tėvas – Kanados aktorius J. Carrey ir buvusi jo žmona Melissa Womer. Tėvų santuoka truko nuo 1987 iki 1995 metų.

2012 metais J. E. Carrey dalyvavo per JAV televiziją transliuotame konkurse „Amerikos dievaitis“ (American Idol). Atrodytų, kad merginai, kuri kada nors taps maždaug 140 mln. vertės savo tėtušio turto paveldėtoja, apie profesinę karjerą galvos sukti tikrai nereikia, tačiau ji, kaip pati sako, nori išsikovoti vietą po Saule ir būti nuo nieko nepriklausoma.

Pieš dalyvaudama televizijos projekte „Amerikos dievaitis“ J. E. Carrey net šešerius metus kartkartėmis įsidarbindavo padavėja. Susidaro įspūdis, kad mergina užauginta taip, jog žinotų, kaip sunkiai uždirbami pinigai.

Nors ji nepateko į finalinį konkurso „Amerikos dievaitis“ etapą, neatsisakė svajonės dainuoti. 2009-aisiais ji tapo savo pačios suburtos grupės „The Jane Carrey Band“ vokaliste.

Jimo Carrey dukra anksčiau ir dabar:

2009 metais J. E. Carrey ištekėjo už Alexo Santanos. Deja, santuokinė poros laimė truko neilgai. Su Alexu ji teištvėrė vos 11 mėnesių. Skyrybų priežastis – miglotasis charakterių nesuderinamumas. A. Santana yra pagrindinis sunkiojo metalo grupės „Blood Money“ vokalistas. 2010-aisiais porai gimė sūnus Jacksonas Riley Santana.

Santuokos nesugebėję išsaugoti A. Santana ir J. E. Carrey susitarė palaikyti bičiuliškus santykius ir kartu rūpintis sūnumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)