25 metų aktorius tyliai kreipėsi į reabilitacijos kliniką, kur norėjo įveikti priklausomybę nuo kokaino. Šaltinių teigimu, jis taip pat eksperimentavo su metilendioksimetamfetaminu, vadinamuoju MDMA, kuris yra veiklioji „Ecstasy“ tablečių medžiaga.

Teigiama, jog dabar Z. Efrono sveikata puiki ir jis jaučiasi laimingas, galėdamas sutelkti dėmesį į savo karjerą, mat nori atsikratyti paauglių dievaičio etiketės.

Šaltinis teigė: „Jis yra sveikas, laimingas ir negeriantis. Jis skiria laiką susitelkimui į darbą“.

Kitas šaltinis iš aktoriaus aplinkos pasakojo: „Jam puikiai sekasi. Jis rūpinasi savimi ir tai matyti“.

Nors Z. Efronas pranešimų apie jo buvimą reabilitacijos klinikoje nekomentavo, tačiau neseniai vykusiame Tarptautiniame Toronto filmų festivalyje žurnalistams sakė: „Man gerai, man viskas gerai“.

Žinia apie reabilitacijos klinikoje įveiktą kursą aktoriaus gerbėjams tapo tikra sensacija, mat jis dažniausiai laikėsi toliau nuo vakarėlių, išskyrus plačiai nušviestą jo apsilankymą striptizo klube 2010 metais, kuris jį nuvylė.

Z. Efronas prisipažino lankęsis Niujorko klube „Dancers Gentlemen's Club“ kartu su „Mokyklos miuziklo“ filmavimo aikštelės kolega Corbinu Bleu ir tvirtino gavęs tam leidimą iš tuometinės savo merginos Vanessos Hudgens.

„Sunkiausia yra prieš tai paskambinti savo merginai, - sakė aktorius pokalbių laidoje „Jimmy Kimmel Live!“ - Toks jausmas, lyg negali net pradėti to pokalbio nesijausdamas suknistai“.

Kai laidos vedėjas paklausė, kaip Vanessa reagavo, Z. Efronas akimirką susimąstė ir atsakė: „Ji neprieštaravo“.

Toliau aktorius pasakojo, kad patirtis striptizo klube nebuvo tokia, kokios jis tikėjosi. „Turėjau viziją, kaip tai turėtų atrodyti. Buvau daug girdėjęs apie tokias vietas, daugiausiai iš repo muzikantų – juk jie turi būti gerbiami! - toliau J. Kimmeliui pasakojo žvaigždė. - Tad įsivaizdavau save ant gražios sofos su T-Pain ir Usheriu, verčiančiu lyti pinigais! Tačiau nebuvo nieko panašaus“.

Šiaip Z. Efronas nepriskiriamas prie vakarėlių liūtų – jo taip dažnai kaip kitų jaunųjų Holivudo kolegų vakarėliuose neišvysi.

Kitas aktoriaus pasirodymas didžiajame ekrane bus juosta „Parkland“, pasakojanti apie dienas, kai 1963 metais Dalase buvo nušautas JAV prezidentas Johnas F. Kennedy.

Z. Efronas vaidina Jimą Carrico – gydytoją, kuris kovojo už peršauto prezidento gyvybę Parklando memorialinėje ligoninėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)