Tačiau apie šį „High School Musical“ („Mokyklos miuziklo“) žvaigždės incidentą paaiškėjo naujų ir kur kas blogesnių detalių, rašo dailymail.co.uk.

Žurnalas „Star“ per svetainę radaronline.com paskelbė, kad 26 metų aktorius po naktinių linksmybių iš tikrųjų trenkėsi į stiklinį kavos staliuką savo namuose. Teigiama, kad žaizda buvo tokia gili, jog ją reikėjo susiūti, o žandikaulį sutvirtinti viela.

Šis incidentas įvyko po to, kai aktorius šiais metais jau du kartus reabilitacijos klinikoje mėgino įveikti „priklausomybę nuo kokaino“.

Žiniasklaida nurodo, kad Z. Efronas tuo metu savo namuose Holivud Hilse buvo vienas.

„Zacas tuo metu buvo vienas. Jis pasilenkė į priekį ir griuvo ant savo kavos staliuko“, - žurnalui sakė aktoriui artimas šaltinis.

Z. Efronas veikiausiai taip bijojo kviesti greitąją medicinos pagalbą, jog nuvežti į ligoninę paprašė savo draugo.

„Trenkdamasis į kavos staliuką jis susilaužė žandikaulį ir bijojo skambinti greitajai pagalbai, todėl į ligoninę jį nuvežė draugas“, - tvirtino šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)