Vis dėlto profesionali šokėja, kurios kūnas puikiai ištreniruotas, FKA Twings nori, kad R. Pattinsonas sportuotų ir valgytų sveiką maistą. Visa tai skamba gana natūraliai, tačiau „Twilight“ žvaigždė neturi antsvorio – jo mergina mano, kad nuo to pagerės jų seksualinis gyvenimas.

„FKA formos tobulos ir ji nuolat laimi prieš jį lovoje. Jis geria ir rūko per daug, tačiau jai pavyko jį įtikinti, kad jis bus daug laimingesnis, jei gyvens sveikiau“, - patikino šaltinis.

FKA Twigs, kurios tikrasis vardas yra Tahliah Debrett Barnett, moko R. Pattinsoną, kokie maisto produktai yra tinkami, rekomenduoja rinktis mažai kalorijų turinčius alkoholinius gėrimus, o atsiradus laisvo laiko ragina kilnoti svarmenis, rašo okmagazine.com. R. Pattinsono draugams akivaizdžiai jis patiko labiau tada, kai dar nebuvo pradėjęs susitikinėti su naująja jį keisti sumaniusia mergina.

Aktoriaus draugus ir šeimos narius ištiko šokas, kai jie pamatė naują R. Pattinsono šukuoseną. Taip pat jiems nepatinka, kad aktorius pernelyg aktyviai dalyvauja vakarėliuose, mėgindamas pritapti.

„Robas šiuo metu išgyvena labai keistą laikotarpį, nors niekas neabejoja, kad jis įsimylėjęs Tahliah, vakarėlių jo gyvenime akivaizdžiai per daug – jis elgiasi kaip apie nieką negalvojantis jaunuolis“, - kalbėjo šaltinis.

R. Pattinsonas visada buvo šiek tiek nuobodokas vaikinas, o dabar, šaltinio teigimu, jis mėgina atsigriebti.

„Jam lengva daryti įtaką – tai klasikinis atvejis, kai Robas mėgina padaryti įspūdį hipsteriams, su kuriais leidžia laisvalaikį. R. Pattinsono draugai ir šeima mėgino pasikalbėti su juo dėl pasikeitusios jo išvaizdos ir elgesio, tačiau akivaizdu, kad jam dabar įdomu tik tai, ką mano jo mergina. „Vyresnius jo draugus ir net šeimos narius ištiko šokas, tačiau jis neklauso nieko ir džiaugiasi naujuoju stiliumi“, - patikino šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)