Dažnoje nuotraukoje J. Meeksas – be marškinėlių, tad moterys gali grožėtis ištreniruotu bei tatuiruotu jo kūnu.

J. Meekso žvaigždžių valanda išaušo po to, kai policijos pareigūnai 2014 metais socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė po sulaikymo darytą jo nuotrauką.

Pareigūnai tąkart teigė, jog gražuolis nusikaltėlis – vienas iš pavojingiausių įstatymų pažeidėjų Stoktono mieste. Jie tikrai nesitikėjo, jog paskelbta nuotrauka „Facebook“ tinkle bus „pamėgta“ tūkstančius kartų, o nusikaltėlis taps tikra žvaigžde.

Be to, J. Meeksas sulaukė daugybės modelio darbo pasiūlymų iš viso pasaulio – praėjusiais jis pasirašė kontraktą su „White Cross Management“ agentūra.

Praėjusių metų vasarį J. Meeksas buvo nuteistas 27 mėnesiams nelaisvės, tačiau į laisvę buvo paleistas jau šių metų kovą. Tiesa, toliau savo namų jis žengti negali, mat galioja namų areštas.

Prieš išeidamas į laisvę jis kaip reikiant ruošėsi akistatai su jį palaikiusiais žmonėmis ir jame potencialą įžvelgusiais agentais – sveikai maitinosi bei uoliai sportavo savo kalėjimo kameroje.

Nors skvarbus J. Meekso žvilgsnis ir tatuiruotas kūnas leidžia suprasti, jog su šiuo vyruku – menki juokai, iš tiesų bičiuliai jį vadina tikru šeimos žmogumi, kuris buvo labai maloniai nustebintas jam skirto dėmesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)