Šventinėje fotosesijoje princesė pozuoja prie Kalėdų eglės. Vienoje iš nuotraukų Charlene glėbyje laiko dvynukus. Nuotraukos labai šiltos ir šeimyniškos.

Princesė vilki baltą palaidinę, o jos sutuoktinis languotus marškinius.

Mažyliai Gabriella ir Jacquesas gimė gruodžio 10-ąją, maždaug 14 dienų anksčiau nei apskaičiuota. Nuotraukose mergaitė vilki rožinį, o berniukas žydrą kostiumėlius.

Pasak Charlen, ji mėgaujasi laiku, praleistu su savo dvynukais. „Kiekviena sekundė greta jų yra nuostabi“, – teigė ji. Princesė kol kas nenorėjo pasakyti, į ką – tėvą ar motiną – yra panašūs mažyliai. „Jie keičiasi nuo ryto iki vakaro“, – pasakojo laiminga motina. Abu jie „labai aktyvūs ir labai išraiškingi“.

2011 metais susituokusiai porai tai yra pirmieji bendri vaikai. Nors princesė Gabriella gimė dviem minutėmis anksčiau už broliuką Jacquesą, sosto įpėdiniu taps sūnus.

Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)