R. Angelilis mirė būdamas 73-ejų. Kartu pora susilaukė trijų vaikų: Rene Charleso ir dvynių Eddy bei Nelsono.

C. Dion vyrui gerklų vėžys buvo diagnozuotas dar 1999-aisiais, liga vis atsinaujindavo. Praėjusių metų kovą C. Dion atskleidė, jog jos vyras nebegali pats valgyti ir maitinasi pro vamzdelį: „Jis negali pats valgyti, todėl aš jį maitinu per vamzdelį. Turiu tai daryti tris kartus per dieną, tad pamaitinu savo vyrą, o tada vaikus.“

„Mes daug kartų klausėme gydytojų, kiek laiko jam dar liko? Trys savaitės? Trys mėnesiai? Rene nori tai žinoti. Bet gydytojai sako, jog nežino“, – ankstesniame interviu sakė C. Dion.

Visame pasaulyje garsi atlikėja atskleidė, jog susidoroti su gyvenimo sunkumais jai padėjo dvasingumas.

„Palūžti nėra gėdinga, bet, kai palūžta mylimas žmogus, jam reikia pagalbos, tikrai ne metas verkti. Vėliau taip, ašaros, bet ne dabar. Kartais jam labai neramu. Tokiomis akimirkomis sakau: „Tau baisu? Puikiai suprantu. Pasikalbėkime apie tai. O jis man ir sako: noriu mirti ant tavo rankų. Gerai, puiku, galėsi numirti man ant rankų“, - anksčiau yra sakiusi C. Dion.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)