Velso princas Charlesas ir jo žmona Kornvalio hercogienė Camilla išreiškė savo užuojautą T. Palmer-Tomkinson šeimai, teigdami, kad yra labai nuliūdinti skaudžios žinios.

Policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos brigada į T. Palmer-Tomkinson namus buvo iškviesti trečiadienio popietę. Medikai garsenybei niekuo negalėjo padėti – atvykus į įvykio vietą T. Palmer-Tomkinson jau buvo mirusi.

Prieš tris mėnesius britų žvaigždė portalui „Daily Mail“ guodėsi dėl savo ligos ir tikino esanti įbauginta minties apie mirtį.

T. Palmer-Tomkinson sakė, kad smegenų auglio diagnozę išgirdo po „aštuoniolikos prastos savijautos mėnesių“.

„Kai nuvykau pas gydytoją sužinoti savo kraujo tyrimų rezultatų, jis man pasakė: „Mano įtarimai pasitvirtino, jūs turite auglį smegenyse“. Aš siaubingai išsigandau. Iškart ėmiau galvoti apie mirtį, apie tai, kad man beliko vos kelios savaitės“ – pasakojo garsenybė.

Tara turėjo auglį hipofizėje – žirnio dydžio organe, kuris padeda gaminti įvairius organizmo funkcionavimui – pavyzdžiui, medžiagų apykaitai, moterų menstruaciniam ciklui, taip pat kraujo spaudimui ir cukraus kiekiui kraujyje reguliuoti – būtinus hormonus.

Tai gana retas atvejis: maždaug vienas iš dešimties iš kasmet Jungtinėje Karalystėje diagnozuojamų 16 tūkstančių smegenų auglių išsivysto hipofizėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)