„Prašau pasimelsti už Nicką, nes jis stengiasi atsigauti po nesmarkaus inkstų nepakankamumo“, - trečiadienį socialiniame tinkle „Twitter“ rašė M. Carey. Dainininkė čia pat įdėjo nuotrauką, kurioje matyti, kaip gulėdama šalia sutuoktinio ligoninės lovoje padeda jam atsigerti.

Vėliau savo tinklalapyje M. Carey viską paaiškino detaliau: „Pernai metais aš buvau pajungta prie aparatų (po kūdikių gimimo) ir Nickas visą laiką buvo su manimi, o dabar atvirkščiai. Stengiamės būti kaip įmanoma linksmi tokiomis aplinkybėmis, tačiau prašau palaikyti Nicką mintimis, nes tai labai skausminga... Šis sudėtingas momentas sunkus mums visiems, tad prašau jūsų visų pasimelsti už mus ir mūsų šeimą“.

41 metų M. Carey ir dešimtmečiu jaunesnis jos vyras N.Cannonas Naujųjų išvakarėse buvo pastebėti vaikštinėjantys po Aspeną. Pora augina pernai balandžio 30 dieną gimusius dvynukus Moroccaną Scottą ir Monroe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)