Apie tai, kad kartu nebegyvens, porelė paskelbė 2011 metų liepą, tačiau M. Anthony tikslios skyrybų datos niekada taip ir neįvardijo.

Vienas šaltinis „US Weekly“ sakė, jog M. Anthony baisiausiai įsiuto, kai pamatė 42 metų J. Lopez ir jų bendrus vaikus per Padėkos dieną šiltai bendraujant su žymiai jaunesniu šokėju, 24 metų Casperu Smartu. Tačiau porai pavyko išsaugoti dalykinius santykius. Pavyzdžiui, buvę mylimieji rengia bendrą televizijos muzikinę laidą.

‚„Q'VIVA!„ mums davė labai daug. Jis išpildė mūsų svajonę dalintis su kitais žmonėmis Lotynų Amerikos džiaugsmu, kultūra, muzika ir menu. Gyvas pasirodymas „Q'VIVA!“ bus mūsų bendro kelio finišas“, - teigiama J. Lopez pareiškime.

J. Lopez, einanti ir teisėjos pareigas per muzikinį šou „American Idol“, su C. Smartu atrodo laiminga kaip niekada.

„Jis nuostabus. Tačiau tai ir taip akivaizdu. Jis labai mielas, puikus žmogus. Bet nenoriu apie tai daug kalbėti. Tai mano asmeninis reikalas“, - neseniai leidiniui „Vogue“ atviravo J. Lopez.

Tuo tarpu M. Anthony šiuo metu susitikinėja su modeliu iš Venesuelos Shannon de Lima, jie kartu nuo sausio. Ši gražuolė greta dainininko buvo ir per ASAP apdovanojimus kovo pabaigoje.

Praėjusį savaitgalį internete buvo pristatytas J. Lopez naujausios dainos vaizdo klipas, kuriame jiedu su C. Smartu nusifilmavo tikrai karštose scenose. Gal tai ir buvo paskutinis kantrybės lašas, po kurio M. Anthony nusprendė santuoką nutraukti oficialiai.

Štai minėtasis klipas, įvertinkite patys:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją