Gerbėjai, kurie jau buvo popmuzikos žvaigždės turo „Bangerz“ koncertuose, atpažins šį klipą – jis rodomas pačioje šou pradžioje, kol scenoje pasirodo M. Cyrus.

Nespalvotame vaizdo įraše, pavadinimu „Miley Cyrus: Tongue Tied“, 21 metų dainininkė mūvi tik siauromis juodomis kelnaitėmis, o ant krūtų spenelių yra užsiklijavusi kryžius iš juodos lipnios juostelės, rašo uk.eonline.com. Ekrane rodomi ne šio pasaulio vaizdai, kol galiausiai pasirodo medžiaginėmis virvėmis supančiotas M. Cyrus kūnas.

Tuomet M. Cyrus tarsi akrobatė kybo ant pakabintų juostų, o kitame kadre pasirodo beveik nuoga, pakibusi žemyn galva.

Vėliau šiame vaizdo įraše M. Cyrus pradeda verkti juodomis ašaromis. Jos akys ištepliotos aliejumi. Tuomet ji ištepa juodu aliejumi savo krūtinę, krūtis ir pilvą. Netrukus ji pasirodo aliejumi išsitepusi visą kūną. Ji šoka ir supasi.

Žinoma, itin seksualus koncerto įrašas nebūtų užbaigtas be daugybės pavyzdžių, kai M. Cyrus priešais kamerą iškiša savo liežuvį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)