Los Andželo gatvėje L.Wildd pričiupta su tvarsčiais ant veido ir nosies. Akivaizdu, kad moteris ryžosi pasigražinti pas plastikos chirurgus. Tiesa, tai ne pirmoji veido ir nosies operacija. Paskutinį kartą veido bruožus ji koregavo pernai liepą. Tuomet jai buvo atliktas ir riebalų nusiurbimas bei kiti kūno padailinimai.

Viešumoje paparacių įamžinta Lacey akis slėpė juodais akiniais nuo saulės, o šviesus plaukus buvo pridengusi paprasta kepurėle. Į aptemptus džinsus ir trumpus, vos krūtis dengiančius, sportinius marškinėlius įsispraudusi L.Wildd bandė pasislėpti nuo fotoobjektyvų, tačiau nesėkmingai.

Tiesa, pastaruoju metu Lacey, norėdama padailinti kūno linijas, griebėsi itin ekstremalios dietos. Per dieną suvalgydavo po obuolį, o alkį malšindavo vandeniu ir citrinų sultimis. Jai pavyko atsikratyti nemažai kilogramų, tačiau gydytojai uždraudė tęsti tokį eksperimentą su savo kūnu - jos organizmas nusilpo.

Primename, kad Lacey po plastikos chirurgo peiliu gulėsi beveik 40 kartų. Daugiau nei 10 kartų koreguota jos krūtinė, kuri šiuo metu sveria 20 kilogramų, tačiau jos svajonė - dvigubai didesnės krūtys. L.Wildd krūtų dydis šiuo metu - LLL, siekiamybė - QQQ dydis. Ir nors nei vienas iš šešių jos vaikų nepalaiko savo mamos pomėgio į plastines operacijas investuoti šimtus tūkstančių eurų, jai tai nerūpi. Ji didžiuojasi, kad yra plastikinė ir siekia savo - tapti gyva animacine heroje - ekstremaliausio kūno pasaulyje turėtoja.