Dainininkė pripažįsta, kad išsivadavimo iš narkotikų kelias nebuvo lengvas. Naujausiame interviu 23 metų D. Lovato prisipažino, kad kai pasiekė narkotikų liūno dugną, be narkotikų negalėjo ištempti ilgiau nei „valandą“. Vis dėlto Demi pavyko įveikti priklausomybę, kuri buvo pavertusi jos gyvenimą „košmaru“, ir atsitiesti.

„Prieš atsikratydama priklausomybės buvau viena iš tų žmonių, kuriems nusiš**, kad ir kas būtų. Ir naudojausi tuo kaip pasiteisinimu darydama viską, ką panorėjau, – sakė Demi. – Tai buvo košmaras, kurį teko įveikti“.

Net kai tėvai ar jos komandos nariai bandydavo jai padėti, Demi nenorėjo nieko girdėti. Dainininkė jiems atšaudavo: „Pamėginkit tik mane mokyti – aš apmoku jūsų sąskaitas“.

Galiausiai buvo pasiektas lūžio taškas, kai „Camp Rock 2“ turo su „Jonas Brothers“ metu 2010 metais ji aptalžė šokėją. Tada D. Lovato trims mėnesiams užsidarė reabilitacijos klinikoje.

Net ir po gydymo Demi buvo sunku likti visiškai švaria, todėl ji suprato, kad nebegalės dalyvauti vakarėliuose. „Kai kurie žmonės gali linksmintis ir nepasiduoti, tačiau ne aš“, – neslepia dainininkė. Nuo tada D. Lovato sėkmingai kontroliuoja savo gyvenimą, padedama ilgamečio vaikino Wilmerio Valderramos. Ji teigia iš naujo atradusi pasitikėjimą savimi, kuris leido sėkmingai klostytis karjerai.

Nors išsivadavo iš narkotikų priklausomybės, Demi įsivėlė į nesutarimus su kitomis superžvaigždėmis. Tame pačiame interviu dainininkė kalbėjo apie ginčus su Taylor Swift po to, kai „Shake It Off“ atlikėja paaukojo 250 tūkstančių dolerių su teisinėmis problemomis susidūrusiai Keshai.

D. Lovato pripažino, kad jos pasisakymai socialiniame tinkle „Twitter“ buvo pernelyg „aistringi“, taip pat nebijojo atvirai pasakyti nesutarianti su Taylor ir dar kartą jai įdūrė: „Mano manymu, nevadink savęs feministe, jeigu taip nesielgi“.

Nepaisant šios dramos, Demi tvirtina sutelkusi visą dėmesį į siekį išlikti ištikima pačiai sau. Pirmiausia ji turi omenyje išlikimą nepriklausoma nuo narkotikų, taip pat atsiribojimą nuo jos nekenčiančių žmonių.

„Vis dar turiu ką įrodyti, turiu omenyje ne vien tai, ką galiu padaryti su savo balsu, – teigia dainininkė. – Kai kurie mano, kad dėl savo jaunumo negaliu likti švari. Tai yra tie dalykai, kuriuos noriu sau įrodyti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)