1. Ji nenori sukelti pirkimo karštinės, kalbant apie dizainerius ir prekės ženklus, kuriuos vilki jos vaikai. Kokius drabužius beapsivilktų jos atžalos, jie kone akimirksniu išperkami internetu.

Tai mažai stebėtina, turint omenyje tai, kad skaitmeninės rinkodaros kompanija „Rakuten Marketing“ princą George'ą ir princesę Charlotte įvardijo kaip antrą ir ketvirtą įtakingiausius garsenybių vaikus vaikų mados rinkoje.

2. Ji nori pasauliui parodyti, kad karališkosios šeimos atstovai yra tokie patys, kaip visi kiti. Jie taip pat vilki tuos pačius drabužius ne kartą. Net oficialiuose valstybiniuose portretuose. Dėl tos pačios priežasties ji velka savo vaikus įperkamais drabužėliais, o ne dizainerių kūriniais, kuriems pirmenybę teikia tokios amerikiečių garsenybės kaip Kim Kardashian ir Beyonce.

3. Ji nori apriboti žiniasklaidos dėmesį, kurio sulaukia jos vaikai. Mažiausia, ko ji nori – kad fotografai nuolat mėgintų įamžinti naujausius jos vaikų drabužių derinius.

4. Ji yra konservatyvių pažiūrų ir nori vaikus laikyti atokiau nuo visko, kas pernelyg madinga ir perdėta. Ji nori, kad jos vaikai būtų vaikai, o ne diktuotų madas. Žinoma, jos ištikimybė tradiciniams vaikų drabužėliams greičiausiai lėmė tokių rūbų atgimimą Jungtinėje Karalystėje, tačiau čia jau nieko nepakeisi. Šie vaikai turbūt ir šiukšlių maišus paverstų madingais. Bent jau ji teikia pirmenybę mažesniems ir vietiniams prekės ženklams bei dizaineriams, o ne dideliems tarptautiniams konglomeratams.

5. Per drabužius ji nori susieti savo vaikus ir praeitį. Ji dažnai velka George'ą drabužiais, kurie labai panašūs į tuos, kuriuos vilkėjo Williamas, kai buvo George'o amžiaus. Per Charlotte krikštynas ji apvilko jį raudonomis trumpomis kelnytėmis, kurios buvo bemaž identiškos toms, kurias 1984 metais vilkėjo princas Williamas per pirmąjį savo susitikimą su ką tik gimusiu broliu Harry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)