Profesionali fotografė Angie pastebėjo, kad jos dukra Mayhem labiau linkusi kurti sukneles, nei žaisti vilkėdama parduotuvėje nupirktas. Mama pasiūlė atžalai padaryti suknelę iš popieriaus ir nuo to laiko jau keletą mėnesių abi jos jas kuria kiekvieną dieną.

Dabar mama su dukra dažniausiai bando atkartoti apdovanojimuose pasirodžiusių aktorių ar garsių filmų veikėjų sukneles. Tam jos sunaudoja daugybę popieriaus, plunksnų, aliuminio folijos, dovanų pakavimui skirto popieriaus, klijų ir lipnios juostos.

„Mayhem padaro gerokai daugiau, nei daugumai žmonių atrodo. Tai vienas geriausių dalykų šiame projekte, kasdien matau ją išmokstant kažką naujo“, - tikina Angie.

Mamos ir dukters duetas jau sukūrė Kimberley iš grupės „The Band Perry“ suknelę, kuria dainininkė puošėsi Kantri muzikos asociacijos apdovanojimuose. Kaip ir toje pačioje ceremonijoje Taylor Swift vilkėtą apdarą. Dar Ralpho Lauren'o suknelę, kurią Lupita Nyong vilkėjo per „Auksinius gaublius“. Ir, žinoma, Anos suknelę iš populiariojo filmo „Ledo šalis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)