Karališkajai šeimai artimi šaltiniai independent.co.uk papasakojo, kad ši žinia dar labiau suartino Kate šeimą ir jos mamą Carole Middleton. Tris vaikus užauginusi moteris giriama už tai, kokį svarbų vaidmenį ji atliko sudėtingu metu, kuomet dukra buvo gydoma ligoninėje.

„Carole buvo varomoji jėga, padedanti šeimai išlaikyti ramybę ir atsiriboti nuo triukšmo. Ji vežiojo George’ą, Louisą ir Charlotte į mokyklas ir namo. Taip pat į sporto varžybas bei kitus užsiėmimus. Ji labai juos palaikė. Tarsi Mary Poppins. Carol – labai svarbi šeimai. Vos tik išgirdusi šią žinią, ji iškart atskubėjo į pagalbą Catherine ir Williamui“, – pasakojo šaltiniai.

Taip pat šaltinis pridūrė: „Jos veiksmai labai skiriasi nuo tų, kurie tik iš tolo pareiškė paramą“.

Kaip žinoma, Carole viena iš pirmųjų sužinojo apie dukters diagnozę.

Sulaukę gausybės palaikymo žinučių, Kate ir Williamas visuomenei išreiškė padėką.

„Princas ir princesė sujaudinti sulaukę daugybės geranoriškų žinučių iš tautiečių ir iš viso pasaulio po to, kai Karališkoji Didenybė pasidalijo savo žinia. Jie nepaprastai sujaudinti visuomenės šilumos, palaikymo ir supratingumo šiuo metu, kuomet šeimai reikalingas privatumas“, – rašoma Kesingtono rūmų išplatintame pranešime.

42-ejų metų trijų vaikų mama praėjusį penktadienį paskelbtame vaizdo įraše pasakojo, kad sausio mėnesį planuota pilvo operacija buvo sėkminga ir iš pradžių manyta, kad jos būklė nėra vėžinė.

„Po operacijos atlikus tyrimus paaiškėjo, kad tai buvo vėžys. Mane ši žinia šokiravo. Mudu su Williamu darome viską, ką galime, kad tai išgyventume ir išlaikytume privatumą dėl šeimos“, – kalbėjo princesė.
Kate Middleton pasakojo, kad gydytojai patarė jai atlikti profilaktinę chemoterapiją ir šiuo metu ji yra ankstyvojoje gydymo stadijoje.

„Man prireikė laiko atsigauti po didelės operacijos, kad galėčiau pradėti gydymą.

Tačiau dar daugiau laiko mums prireikė viską paaiškinti Džordžui, Šarlotei ir Luisui jiems tinkamu būdu ir nuraminti juos, kad man viskas bus gerai.

Kaip jau sakiau jiems, esu sveika ir kasdien stiprėju, sutelkdama dėmesį į dalykus, kurie padės man pasveikti protu, kūnu ir dvasia“, – komentavo princesė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją