91-erių Margareta anapilin iškeliavo po trumpos ligos. Vindzore, Berkšyre, gyvenančią pusseserę karalienė lankydavo itin dažnai, neretai pas ją užsukdavo ir po sekmadieninių mišių. Pastarąjį kartą Margharetą ji lankė dar šį mėnesį, kai ši pasijuto blogai.

Šaltinių teigimu, karalienė šiuo metu išties giliai paskendo į gedulą. Elžbieta II ir Margareta kartu augo. Jos buvo itin artimos.

Londone gimusi Margareta II-ojo pasaulinio karto metu kurį laiką gyveno kartu su Elžbieta II, Bekingemo rūmuose.

Margareta Rhodes

Margareta žiniasklaidos puslapiuose sužibdavo itin retai. Prieš dešimtmetį, kai karalienė šventė 80-ąjį jubiliejų, jos pusseserė viešai pareiškė, kad Elžbieta II negalvoja apie jokią pensiją.

Prieš kelerius metus, kai karališkoji šeima paskelbė, kad princui Williamui ir Kate gims pirmagimis, Margareta išgirdo klausimą, ar labai dėl to džiaugiasi, o ji pasidalijo tokiomis mintimis: „Šiek tiek. Visi susilaukia vaikų. Tikrai dėl to ypatingai nesusijaudinau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)