32 metų futbolo legenda leido laiką Ispanijos sostinėje Madride ir nusprendė užsukti į prabanga tviskantį prekybos rajoną.

Baltus marškinius ir mėlynus džinsus vilkėjęs Cristiano nuo ispaniško karščio pasislėpė „Versace“ parduotuvėje. Draugiją jam palaikė 22 metų mylimoji Georgina Rodriguez. Ji vilkėjo klasikinius juodus sportinius marškinėlius ir prie jų derančius juodus džinsinius šortus, avėjo aukštakulnius.

Pora pasirodė viešumoje praėjus kelioms dienoms po to, kai pasigirdo gandai apie merginos nėštumą. Juos pakurstė nuotrauka, kurioje C. Ronaldo laiko apkabinęs mylimosios pilvą.

❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on May 25, 2017 at 12:33pm PDT

Atrodo, kad apsipirkimas nebuvo itin sėkmingas, nes visai netrukus keli C. Ronaldo apsaugos komandos nariai palydėjo porą iki netoliese buvusio automobilio. Cristiano atrodė beprotiškai įsimylėjęs, sekdamas paskui savo stulbinančią mylimąją išeinant jai iš dizainerio parduotuvės.

Georgina pakurstė gandus apie nėštumą, kai įkėlė savo nuotrauką pas gydytojus. Daugelis netrukus pagalvojo, kad Cristiano greitai antrą kartą taps tėvu.

Vėliau paaiškėjo, kad mergina lankėsi pas gydytoją Rafiką Dehni, kuris yra plastinės chirurgijos specialistas. Ispanijos sostinėje dirbantis R. Dehni turi daug garsių klientų.

Panašu, kad tai erzina C. Ronaldo mamą, kuri neseniai išjuokė gandus, kad jos sūnus antrą kartą taps tėvu. Kalbėdama su Portugalijos žurnalu „Flash“ Dolores Santos sakė: „Tai tikra nesąmonė, tai tik ranka ant pilvo, ir kiek aš žinau, Cristiano netaps dar kartą tėvu. Viliuosi, kad jis turės daugiau vaikų, jis nori dar kartą tapti tėvu. Dabar, kai Cristiano turi pinigų, jis gali auginti daugiau vaikų.“

C. Ronaldo jau turi šešerių metų sūnų Ronaldo Jaunesnįjį, kurį jam pagimdė nežinoma moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)