Karališkoje šeimoje buvo dvi Charlottės – karaliaus Jurgio III žmona ir jos anūkė – Velso princesė Charlotte, kuri buvo protinga, ūmaus būdo ir labai mėgiama žmonių. Ji mirė 21 m. amžiaus gimdydama.

Alexandra buvo karaliaus Edvardo VII žmona, tokį vardą turi ir dabartinės karalienės pusseserė.

Iš berniukų vardų lažybininkai aktyviausiai balsuoja už George‘o, Charleso, Philipo ir Jameso vardus.

Daugiausia balsuojama už mergaitiškus vardus, nes viename renginyje Kembridžo hercogienė mestelėjo užuominą, kad jiems su princu Williamu gims mergaitė.

Vėliau paaiškėjo, kad pranešimas buvo išpūstas, bet vis tiek balsuojama už Dianos, Elizabeth, Victorios ir Mary vardus.

Laimė, karališkoje šeimoje tradiciškai populiarūs keli vardai. Hercogą pakrikštijo Williamu Arthuru Philipu Louisu, o jo brolis princas Harry‘is yra Henry‘is Charlesas Albertas Davidas.

Balandį lankydamasi benamių globos namuose būsimoji motina teigė, jog jie sulaukė daugybės vardų pasiūlymų. Tada ji teigė: „Turime vardų (berniukų ir mergaičių) sąrašą, tačiau labai sunku (išsirinkti). Mano draugai vis siunčia man vardus žinutėmis.“

K. Middleton pridūrė, jog tikisi berniuko gimimo.

Kad ir kas gimtų – berniukas ar mergaitė, ši vasara karališkosios šeimos gerbėjams vėl bus įsimintina. Po karališkų vestuvių ir deimantinio jubiliejaus, britai tikisi, kad Kembridžo hercogų atžalos gimimas bus iškilmingai atšvęstas.

Manoma, kad britai išleis 243 mln. svarų (988,4 mln. Lt) šampanui ir kepsniams, švęsdami būsimo monarcho gimimą. Jau dabar pardavinėjami įvairūs žydri ir rožiniai suvenyrai.

Na o vienas išradingas leidėjas parengė knygą, ant kurios viršelio – karalienė Elžbieta šoka parašiutu iš lėktuvo, spausdama prie krūtinės Williamo ir Kate kūdikį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)