Reikia pripažinti: gyventi, kai viso pasaulio akys nukreiptos į tave, tikrai nelengva, todėl pastaruoju metu Kembridžo kunigaikštienė vengia viešumos, nes jaučia spaudimą visada atrodyti tobulai.

Neseniai paaiškėjo, kad Jungtinės Karalystės karalienė Elžbieta II nurodė anūko žmonai jau birželio 13 dieną vėl imtis karališkųjų pareigų ir dalyvauti karalienės gimtadienio proga rengiamame parade. Po mažosios princesės Charlotte gimimo bus praėjusios vos šešios savaitės. Bet kuri mama gali pasakyti, kad vos per šešias savaites susigrąžinti iki gimdymo turėtas formas yra praktiškai neįmanoma.

Šaltiniai teigia, Kembridžo kunigaikštienė geria vien daržovių sultis, kurios pristatomos tiesiai į namus. Skelbiama, kad K. Middleton taip badmiriauja nuo pat tos akimirkos, kai po gimdymo grįžo iš ligoninės.

Sklinda gandų, kad praeityje K. Middleton teko kovoti su valgymo sutrikimais. Yra manančių, kad ji vėl pasuko pavojingu keliu. Skeptikai jau kurį laiką princo Williamo žmoną kaltina daug dėmesio skiriant savo išvaizdai, o ne rūpinantis svarbesniais dalykais.
Kate Middleton nėštumo metu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)