Jos jaunesnioji sesuo Khloe Kardashian sulaužė K. Kardashian tylą, kuomet pasirodė garsiosios Ellen DeGeneres laidoje.

32-ejų metų Khloe teigė, kad tai, kas nutiko Kim yra tiesiog siaubinga: "Tai, kas nutiko mano seseriai, yra neįtikėtinai traumuojanti patirtis, tačiau mūsų šeima yra labai artima ir mes tai kartu įveiksime. Mes labai vertiname visų jūsų palaikymą ir suprantame, kad visa tai įveikti reiks laiko."

Khloe Kardashian atskleidė, kad visa šeima jau sustiprino apsaugos lygį: "Norime būti tikri, kad esame tiek saugūs, kiek tik tai įmanoma užtikrinti."

DELFI primena, kad JAV televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian buvo pagrobta viename Paryžiaus viešbutyje policininkais apsimetusių užpuolikų, kurie jai grasino ginklu.

Jos atstovė sakė, kad „du kaukėti vyrai“ įžengė į K.Kardashian viešbučio kambarį ir nukreipė į ją ginklą. Paryžiaus policijos pareigūnas sakė, kad penki užpuolikai, kurių vis dar ieškoma, pavogė papuošalų dėžutę, kurioje buvo vertybių už 6 mln. eurų, ir 4 mln. eurų vertės žiedą.

Pranešime spaudai Paryžiaus prokuratūra nurodė, kad tik du iš penkių įtariamųjų įsiveržė į butą prabangiame 8-ajame Prancūzijos sostinės rajone. Du policijos pareigūnai, pageidavę neskelbti jų pavardžių, sakė, kad plėšikai surišo K.Kardashian West ir užrakino ją vonioje, o paskui pabėgo motociklais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)