Šaltinis teigia, jog aktorė savo noru atsiskyrė nuo kitų komandos narių. Šiuo metu ji filmuojasi juostoje „Untitled Elmore Leonard Project“.

Serialo „Draugai“ žvaigždė pastarąsias kelias savaites filmuojasi JAV Konektikuto valstijoje. Kai kameros nedirba, aktorė vengia bet kokio kontakto su kolegomis.

„Kiekvieną dieną per pietų pertrauka visi aktoriai ir filmavimo komanda draugiškai skuba į kavinę, kur daugiau nei valandą valgo ir bendrauja. Vienintelis asmuo, kuris nevyksta bendrų pietų, tai Jen. Ji greitai pasiima maistą ir dingsta“, - „Radar Online“ teigia neįvardytas šaltinis.

Šaltinis taip pat tvirtina, jog 44 metų gražuolės itin prabangus asmeninis namelis ant ratų stovi gana atokiai nuo kitų filmo komandos narių. Be to, aktorė esą į filmavimus važinėja itin prabangiu automobiliu.

„Visi kiti aktoriai pietauti vyksta kartu, vienintelė Jen turi asmeninį, specialiai jai atgabentą automobilį. Jen namelis ant ratų stovi už kelių kilometrų nuo kitų, tačiau kiekvieną mielą dieną pietauti ji grįžta būtent ten“, - pasakoja šaltinis.

Filme taip pat filmuojasi tokios žvaigždės kaip Isla Fisher, Timas Robinsas ir Willas Forte. Juosta kino teatruose pasirodys 2014 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)