„Jis – vienas iš geriausių visų laikų aktorių. Už tų liūdnų akių visada slėpėsi tikras genijus. Prisimenu jam daug kartų sakęs: tu pats to nesupranti, bet esi kaip koks Mocartas. Dabar kitame telefono gale bus tyla“, - teigia serialo „Sopranai“ kūrėjas Davidas Chase.

„Su juo ne visada buvo lengva. Bet jis buvo partneris, tam tikra prasme netgi brolis – negaliu to paaiškinti ir jau niekada nebegalėsiu“, - apie bendražygio netektį sako režisierius ir scenaristas.

Kartu su J. Gandolfini „Sopranuose“ vaidinęs Stevenas Schirripa teigia: „Jimmy buvo puikus draugas, tarsi brolis. Jis buvo puikus aktorius ir nuostabus tėvas. Man jo siaubingai trūks. Labai liūdna“.

Seriale Silvio Dante personažą sukūręs Stevenas Van Zandtas trečiadienio vakarą socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Netekau brolio ir geriausio draugo. Pasaulis prarado vieną iš geriausių visų laikų aktorių. Kartu su Maureen reiškiu pačią nuoširdžiausią užuojautą Deborah, Michaelui, Lily ir visai Jimmy šeimai“.

Aktoriaus vadybininkai Markas Armstrongas ir Nancy Sanders, kurie ir oficialiai patvirtino aktoriaus mirties faktą, sako: „Mūsų širdys plyšta, mums jo labai trūks. Jis ir jo šeima daug metų buvo ir mūsų šeima, esame palaužti sielvarto“.

J. Gandolfini su žmona Deborah Lin augino aštuonerių mėnesių dukrelę Lilianą, iš pirmos santuokos turėjo 13 metų sūnų Michaelą.

„Deborah, Michaelas ir Liliana tiesiog sugniuždyti. Likusiam pasauliui tai irgi didžiulė netektis“, - sunkiai rinko žodžius D. Chase.

J. Gandolfini mirtis sukrėtė visą Holivudo bendruomenę. Garsūs aktoriai socialiniame tinkle „Twitter“ velioniui negailėjo pačių gražiausių žodžių, rašo variety.com.

Ewanas McGregoras: „Dieve. Pasaulis ką tik neteko vieno iš nuostabiausių aktorių. Jameso Gandolfini nebėra. Užuojauta šeimai. Toks talentas. Man labai liūdna“.

Steve Carellis: „ Jamesas Gandolfini. Neįtikėtinai skaudi žinia. Nuostabus žmogus“.

Jeffas Danielsas: „Ilsėkis ramybėje, Jamesai Gandolfini. Buvai puikus draugas“.

Robinas Williamsas: „Užuojauta ir maldos Jameso Gandolfini šeimai. Neeilinis aktorius. Ilsėkis ramybėje, pone Gandolfini“.
Bette Midler: „Šiandien netekome puikiojo Jameso Gandolfini. Vos 51 metų. Negaliu tuo patikėti“.

Russellas Crowe: „Labai liūdna žinia apie Jamesą Gandolfini. Pirmą kartą jį sutikau 1994 metais. Niujorke kartu dalijomės kambarį, kartu su Lenny Foftinu. Puikus žmogus. Ilsėkis ramybėje, Jimmy“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)