Žinios, jog 27 metų jos mylimasis ją apgaudinėjo du dviem geriausiomis jos draugėmis, modelį išmušė iš vėžių, tačiau 36 metų moteris nusprendė leisianti jam dalyvauti gimdyme.

Modeliui artimas šaltinis teigia: „Katie gimdymui pasirinko privačią kliniką Londone, gimdymas numatytas rugpjūčio viduryje. Kieronas taip pat dalyvaus“.

Panašu, jog Katie ketina nepriimti skubotų sprendimų ir bent jau kol kas su ją įskaudinusiu mylimuoju santykių nutraukti neplanuoja.

„Neįtikėtina, kiek stiprybės reikia šiame gyvenime, tačiau nėra kito pasirinkimo. Iš pradžių buvau pasirengusi skirtis su Kieranu. O dabar apie priklausomybę nuo sekso žinau daugiau. Iš pradžių kaltinau save, tačiau vėliau supratau, jog tai su manimi neturi nieko bendro. Jeigu ne mano draugės, tai būtų kas nors kitas“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)